Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احسان‌الله محمدی پیش از ظهر امروز در مراسم روز پنجم محرم در حسینیه حضرت اباالفضل العباس (ع) سپاه قدس گیلان با بیان اینکه واقعا عاشورا یک درس معرفت‌شناسی در تاریخ است، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین امتیازات و ویژگی جامعه شیعه بر دیگر جوامع مسلمان، این است که جامعه شیعه برخوردار از خاطره عاشوراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تأکید بر لزوم توجه به برگزاری مراسم با شکوه عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) در کشور گفت: استکبار در چند سال گذشته همواره سعی داشته تا نقش هیئت‌های عزاداری در بین جوامع اسلامی را کاهش دهد لذا می‌توان گفت یکی از بزرگترین نعمت‌ها، نعمت خاطره و یاد حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام، یعنی نعمت مجالس عزا، نعمت محرّم و نعمت عاشورا برای جامعه شیعی است. 

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان برپایی مراسم عزاداری برای سیدالشهدا را اتصال قلبی میان انسان و اهل بیت دانست و بیان کرد: مردم و جوانان باید قدر مجالس عزاداری را دانسته و از مجالس استفاده کنند زیرا روحاً و قلباً این مجالس وسیله‌ای برای ایجاد ارتباط و اتّصال هرچه محکم‌تر میان انسان و حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام، خاندان پیغمبر و روح اسلام و قرآن است. 

محمدی با بیان اینکه باید در ماه محرم، معارف حسینی و معارف علوی را که همان معارف قرآنی و اسلامی اصیل و صحیح است برای مردم بازگو شود، تصریح کرد: هیچ وقت نباید امت اسلامی و جامعه‌ اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور نگه دارد چون قطعاً اسلام، زنده‌ به عاشورا و به حسین‌بن‌علی (ع) است.

وی با اشاره به نقش قیام عاشورا در ماندگاری دین مبین اسلام افزود: اگر فداکاری بزرگ حسین‌بن‌علی علیه‌السلام نبود که این فداکاری، وجدان تاریخ را به کلی متوجه و بیدار کند، در همان قرن نخست یا نیمه قرن دوم هجری، بساط اسلام به کلی برچیده می‌شد. 

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان مهم‌ترین درس قیام امام حسین (ع) در روز عاشورا را فداکاری و از جان خودگذشتگی برای حفظ دین و امت اسلامی دانست و گفت: امام حسین را فقط به جنگ روز عاشورا نباید شناخت، آن یک بخش از جهاد امام حسین است. 

محمدی با اشاره به درس‌های واقعه کربلا برای امت اسلامی بیان کرد: واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع) را باید به تبیین او، امر به معروف او، نهی از منکر او، توضیح مسائل گوناگون در همان منا و عرفات، خطاب به علما، خطاب به نخبگان، حضرت بیانات عجیبی دارد که تو کتاب‌ها ثبت و ضبط است، بعد هم در راه به سمت کربلا، هم در خود عرصه‌ کربلا و میدان کربلا، شناخت. 

وی با بیان اینکه منشأ انحراف جامعه، انحراف و سقوط گروه اندک اما تأثیرگذار به نام خواص است، گفت: وقتی خواص جامعه به دلیل شهوت‌پرستی، مقام‌خواهی و مظاهر زندگی دنیا و مادیات لغزیده، دین خود را به آخرت خود بفروشند، ابتدایش به شهادت امام حسین (ع) و انتهایش به بنی‌امیه و شاخه‌ی مروانی و بعد بنی عباس ختم می‌شود. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: عاشورا محرم بصیرت شناسی حسین بن علی امام حسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • شهید مطهری الگویی تعلیم و تربیت است
  • شلیک به مغز انقلاب اسلامی
  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • رئیس دیوان عالی کشور: منشأ موج بیداری دانشجویان آمریکایی، انقلاب اسلامی است
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • سپاه و بسیج همواره مدافع حقوق کارگران خواهند بود
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم